Power Quality

Grootzakelijke besparingen
 

Stroom en spanningskwaliteit


Bent u een grootverbruiker van energie? 
Dan kunt u fors besparen door installatie van energiebesparende systemen en het optimaliseren van bestaande installaties.

Energie Aalsmeer is altijd op zoek naar duurzame oplossingen met een zo kort mogelijke terugverdientijd. Hiervoor hebben wij een technisch specialist gevonden die gespecialiseerd is in het verbeteren van de interne stroom en spanningskwaliteit. 

Problemen met de kwaliteit van elektriciteit leiden tot een slechte spanningskwaliteit. Het  kenmerkt zich door de aanwezigheid van hoge harmonische- en blindstromen, asymmetrie en een onnodig hoge spanning. Deze aspecten veroorzaken vervuiling en/of onnodig hoog verbruik in uw interne elektrotechnische infrastructuur waardoor er storingen kunnen optreden, apparatuur kan schade ondervinden en de levensduur wordt verkort. Daarnaast genereert het ook een hoger, onnodig verbruik en u betaalt dus teveel aan uw leverancier en netbeheerder!

Onze gespecialiseerde partner verzorgt de verbetering van uw spanningskwaliteit waardoor uw energie-, onderhouds- en vervangingskosten aanzienlijk lager worden. Hierdoor verbetert de elektrotechnische infrastructuur van uw organisatie. Zo zijn bijvoorbeeld blindstroomboetes verleden tijd. 
Uw investering is gegarandeerd binnen 2 tot 4 jaar terug verdiend.
Naast flinke besparingen op elektriciteit zijn er ook grote besparingen op gasverbruik mogelijk door het gebruik van een innovatieve vloeistof. Hierdoor verbetert de werking van uw oudere en nieuwe cv-installaties en zorgt voor een veel hoger rendement. Gegarandeerd minder gasverbruik met hetzelfde comfort.
Voordelen: Snelle terugverdientijd en langere levensduur van de cv installaties en componenten. 

Op zowel de elektra als gasverbruik wordt garantie gegeven op het resultaat. Energie Aalsmeer is dan ook trots op deze samenwerking en de mogelijkheden om duurzaam duizenden euro's per jaar te besparen. 
Bent u een grootverbruiker van energie?
En wilt u ook duizenden euro's per jaar besparen? 
Neem dan nu contact met ons op!
Adviesaanvraag Stroomkwaliteit
Besparen wij niets? Gegarandeerd uw investering terug!
Share by: