Grootzakelijk

Grootzakelijk Energie
Energie is duur en de kosten zullen de komende jaren alleen maar stijgen, vooral door belastingen van de overheid. Het is dus zaak om kritisch te kijken naar je energiekosten. 

Energie Aalsmeer helpt daar graag bij. Zo kunt je bij ons tot wel duizenden euro's besparen op de zakelijke energierekening. Door elektriciteit en gas tegen de laagste tarieven in te kopen, brengen wij uw energierekening fors naar beneden. En je bepaalt zelf hoelang het contract wordt vastzet. 

Maak gebruik van onze kennis en sluit je aan bij het energiecollectief van Energie Aalsmeer. Zo hoef je de schommelende energieprijzen niet meer in de gaten te houden en betaal je nooit te veel.

Energie Aalsmeer werkt samen met enkele energie- inkoopcollectieven. Wekelijks bekijken wij wie de beste prijzen heeft en vergelijken die continu. Door ons collectieve inkoopbeleid realiseren wij flinke besparingen waar je vervolgens direct van profiteert!
Hoe werkt het? 
Op basis van een vrijblijvende inventarisatie bekijken wij wat jullie huidige verbruik en inkoopprijs is.
Met deze gegevens onderhandelen wij bij onze energiepartners het gunstigste tarief tegen de beste contractuele voorwaarden. 
Daarna nemen wij contact op en laten u op één A4’tje zien wat de huidige kosten zijn en welke besparingen wij kunnen realiseren. 
Kosten en voordelen
Voor onze zakelijke klanten is onze fee slechts een klein percentage van de besparing die wij realiseren voor het 1e jaar van het gekozen contract. En uiteraard is dit eenmalig. Je zit niet vast aan een jaarlijks lidmaatschap o.i.d.

Als extra service zijn wij je contractwekker. Een half jaar voordat het contract afloopt nemen wij wederom contact met op. Jullie contract loopt dus niet stilzwijgend door en we bekijken dan hoe de markt is en welke energieleverancier de beste deal heeft!

Hebben jullie ook een grootzakelijk energiecontract? Doe dan nu mee met het Aalsmeer Energiecollectief!
En als we dan toch veel geld voor je besparen, kijken we ook even naar de meetdienstkosten.
Wist je trouwens dat een grootzakelijke energieaansluiting in combinatie met een SDE+ subsidie een geweldige businesscase maakt met zonnepalen?  We komen graag langs om het tijdens een kopje koffie uit te leggen.  Mail nu.
Aanmelden in slechts enkele stappen: 

1. Vul je gegevens in en upload een jaarrekening of energiecontract
2. We sturen je een besparingsvoorstel en een ingevuld deelnameformulier
3. Onderteken en retourneer het formulier naar meedoen@energieaalsmeer.nl
In de maak
Meld je vrijblijvend aan

Share by: